Kiitos kaikille 161 äänestäneelle!

Kuntavaalien tulos oli osaltani 161 ääntä, joista 61 ennakkoääniä. Tällä äänimäärällä olin ensimmäinen uusista ehdokkaista. Tulos on aivan mahtava, kiitos tuhannesti kaikille äänestäneille.

Olen vaalikampanjani aikana saanut hurjan määrän tukea ja kannustusta tutuilta ja tuntemattomilta, sillä on ollut todella suuri merkitys kampanjan varrella. Todella moni on kertonut äänestäneensä minua mm. Facebookissa ja kehottanut kavereitansakin äänestämään. Kiitos teille, suositukset ovat jotain mitä ei voi vaalimainoksilla saada!

Meitä vihreitä oli vaaleissa ehdolla 40. Tämä on suurin ehdokasmäärä Nokian Vihreiden historiassa. Kampanjointi teidän kanssanne on ollut aivan mahtavaa ja ainutlaatuista. Yhteishenkemme on ollut timanttiakin kovempi ja jokainen kampanjatunti on mennyt hymyssä suin säästä tai väsymyksestä huolimatta. Naurulihakset ovat kehittyneet huimasti viimeisten viikkojen aikana!Kampanjapäällikkönäni toimi 17-vuotias pikkuveljeni Ville. Nuori mies ideoi kanssani erilaisia kampanjointitapoja, luukutti vaalilehtiä ja muita mainoksia, jakoi flaijereita markettien edessä ja kirjoitti aivan erinomaisen vierasblogin nuorten vaikuttamismahdollisuuksista. Kiitos Ville!

Erityiskiitos kuuluu vaimolleni Veeralle, joka on paitsi hoitanut perheen arjen pyörittämistä myös tentannut ja tsempannut tarpeen mukaan. Myös kuusivuotias poikani Olavi on ollut hengessä hienosti mukana, esittänyt hauskoja vaaleihin liittyviä kysymyksiä ja valmentanut isäänsä jo etukäteen niin hyvään kuin heikkoonkin vaalitulokseen. Näistäkään vaaleista ei olisi tullut mitään ilman näin mahtavaa tukea kotijoukoilta.

Antti

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit