Siirry pääsisältöön

Kiitos kaikille 161 äänestäneelle!

Kuntavaalien tulos oli osaltani 161 ääntä, joista 61 ennakkoääniä. Tällä äänimäärällä olin ensimmäinen uusista ehdokkaista. Tulos on aivan mahtava, kiitos tuhannesti kaikille äänestäneille.

Olen vaalikampanjani aikana saanut hurjan määrän tukea ja kannustusta tutuilta ja tuntemattomilta, sillä on ollut todella suuri merkitys kampanjan varrella. Todella moni on kertonut äänestäneensä minua mm. Facebookissa ja kehottanut kavereitansakin äänestämään. Kiitos teille, suositukset ovat jotain mitä ei voi vaalimainoksilla saada!

Meitä vihreitä oli vaaleissa ehdolla 40. Tämä on suurin ehdokasmäärä Nokian Vihreiden historiassa. Kampanjointi teidän kanssanne on ollut aivan mahtavaa ja ainutlaatuista. Yhteishenkemme on ollut timanttiakin kovempi ja jokainen kampanjatunti on mennyt hymyssä suin säästä tai väsymyksestä huolimatta. Naurulihakset ovat kehittyneet huimasti viimeisten viikkojen aikana!Kampanjapäällikkönäni toimi 17-vuotias pikkuveljeni Ville. Nuori mies ideoi kanssani erilaisia kampanjointitapoja, luukutti vaalilehtiä ja muita mainoksia, jakoi flaijereita markettien edessä ja kirjoitti aivan erinomaisen vierasblogin nuorten vaikuttamismahdollisuuksista. Kiitos Ville!

Erityiskiitos kuuluu vaimolleni Veeralle, joka on paitsi hoitanut perheen arjen pyörittämistä myös tentannut ja tsempannut tarpeen mukaan. Myös kuusivuotias poikani Olavi on ollut hengessä hienosti mukana, esittänyt hauskoja vaaleihin liittyviä kysymyksiä ja valmentanut isäänsä jo etukäteen niin hyvään kuin heikkoonkin vaalitulokseen. Näistäkään vaaleista ei olisi tullut mitään ilman näin mahtavaa tukea kotijoukoilta.

Antti

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nokian upeat luontokohteet: Osa 4 - Nuijalammin laavu ja Koukkujärvi

Neljännessä osassa lähdemme Koukkujärventien länsipuolelle, jossa sijaitsee Nokian käytetyin urheilumaja ja hyvänä taukopaikkana toimiva laavu. Kirjoitan näistä kahdesta kohteesta yhdessä, koska ne ovat mukavalla etäisyydellä toisistaan vaikkapa lasten kanssa tehtävän päiväretken kannalta.


Kulku paikalleKankaantaan Kisan ylläpitämä Koukkujärven maja sijaitsee Koukkujärventien varrella, aivan Koukkujärven jätteenkäsittelykeskuksen läheisyydessä. Osoite majalle on Koukkujärventie 420. Maja palvelee erityisesti talvisin hiihtäjiä, mutta toimii hyvänä tukikohtana pienille metsäretkille myös muulloin. Koukkujärventien varrella on useita upeita luontokohteita, joista osa on suojeltu.  Nuijalammin laavu sijaitsee linnuntietä noin kaksi kilometriä Koukun majalta luoteeseen. Kulku Koukulta onnistuu latupohjaa pitkin. Autolla pääsee aivan laavun viereen Pinsiön kautta. Navigaattoriin voi kirjoittaa osoitteeksi Hopeatie 450, jonka kohdalta kääntyy metsäautotie etelään. Parin risteyksen kautta tie…

Nokian upeat luontokohteet: Osa 1 - Ruutanajärvi

Nokian upeat luontokohteet ovat jääneet turhan vähälle huomiolle. Aloitan juttusarjan Nokian luontokohteista. Osa alueista on jo suojeltu tavalla tai toisella, osa halutaan suojella ja loput ovat muuten vain mielenkiintoisia alueita. Ensimmäiseen osaan pääsee Ruutanajärvi, jonka ympärillä on nykyisellään noin 27 hehtaarin kokoinen suojelualue. Alueella kannattaa pysyä polkuilla, jotta metsä kärsii kulkijoista mahdollisimman vähän.

Kulku paikalle Siurossa sijaitsevalle kohteelle pääsee suhteellisen helposti. Riuttanmäenkadun varressa on kyltitys suojelualueelle. Varsinaista paikoitusaluetta ei ole, mutta auton voi jättää tien varteen. Tieltä järven rantaan on noin 600m matkaa, polku kulkee mäkeä ylös suoraan järven rantaan. Matkalla on risteys, josta voi kulkea kohti Siuroa tai Korvolaa.
Fasiliteetit Järven rannalla on kaksi laituria. Järven eteläpäällä olevan laiturin vieressä on kiveä vasten nuotiopaikka ja sen vieressä roskakatos. Polttopuita ei ole, eikä kirvestä. Järven ympäri kie…

Nokian upeat luontokohteet - osa 9: Vihnusjärvi

Luontokohteiden yhdeksännessä osassa tutustumme Vihnukseen ja Maatialanharjuun. Lähes keskellä kaupunkia on yksi hienoimmista Nokian ulkoilupaikoista.

Kulku paikalleMahdollisia aloituspaikkoja on useita. Helpoin lienee kuitenkin kesäteatterin ja uimalan lähellä oleva iso parkkipaikka. Parkkipaikka löytyy karttaohjelmassa nimellä Kennonnokka, eli kyseessä on suositun uimapaikan parkkipaikka.

Lisäksi on mahdollista aloittaa Pitkäniemen vanhalta hautausmaalta tai Vihnusjärven itäpäästä. Itse aloitan matkan Kennonnokan parkkipaikalta vastapäivään kiertäen.

Vihnusjärven koillisnurkassa on armeijan osittain aidattu alue, joka estää järven kiertämisen aivan rantoja pitkin. Lisäksi järven pohjoisrannalla on joitakin kesämökkejä ja taloja, joiden pihojen läpi kulkemista on syytä välttää. Jos aiot kiertää koko järven, niin kierrä koillisnurkka teiden kautta.

Itse pidän eniten Maatialanharjun päällä kulkevasta polusta, joka on tuttu jo kaukaa lapsuudesta. Polku kulkee kaikkien hienoimpien nähtävyyk…