Siirry pääsisältöön

Antti Tommisen tukijat 2015: Nyt jos koskaan!

Yksikään eduskuntavaalikampanja ei pääse maaliin ilman tukijoita. Olen ollut onnellisessa asemassa ja saanut suuren määrän mahtavia ihmisiä kampanjaa tukemaan. Oma perhe on ollut mahtava. Veera on auttanut aina kun on ollut jokin tiukka tilanne, pyörittänyt kotia, tehnyt paljon isoja ja pieniä asioita kampanjan sisällä sekä joustanut omissa aikatauluissaan.

Oman perheen uskomattoman tuen lisäksi oleellisessa asemassa ovat olleet vanhemmat. Kuka muu muka luo sen pohjan, jolta ihmisellä ylipäätään on mahdollisuus ponnistaa mukaan tällaisiin mittelöihin ja haasteisiin? Isän tapa hyväksyä kaikki ihmiset ja kyky heittäytyä toreilla hetkeen, sekä äidin periksiantamattomuus, järjestelmällisyys ja perehtyminen asioihin. Niillä on menty.

Kampanjapäällikkö Sonja on pitänyt yllä hyvää henkeä ja valloittanut Hervantaa. Koko suku on lähtenyt mukaan tukemaan ympäri Pirkanmaata. On luukutettu flaijereita, pidetty automainoksia autoissa, askarreltu kampanjatavaraa, tehty kuukausikaupalla keramiikkaa ja istutettu herneenversoja. Työkaverit ja ystävät ovat liimailleet tuhansia tarroja ja jakaneet flaijereita marketeilla. Kaikki taittotyöt on tehty talkoilla, kuvia on napsittu useamman ihmisen toimesta, pullaa leivottu ja kahvia keitetty. Kaikki materiaalit ovat tulleet joko ajoissa tai ajallaan, usein pienellä ylimääräisellä twistillä. Lasta on hoidettu ja kämppää siivottu silloin, kun kiire on ollut pahimmillaan. Lisäksi Nokian Vihreiden tuki on ollut kaikin tavoin erittäin merkittävä.

Oman porukan lisäksi kadulla on tullut upeata palautetta. Itse kukin on liikuttunut, milloin toisen elämäntilanteesta tai -kokemuksista, milloin saadusta positiivisesta palautteesta.

Tällä porukalla on tehty ja jaettu seuraavia asioita:

-Juotettu ja ruokittu 1000 hiihtäjää Pirkan hiihdossa
-Luukutettu ja jaettu ihmisille yli 70000 (!!)  flaijeria ja tuhansia vaalilehtiä
-Pidettu kahdeksan täyttä 9-12h kampanjapäivää marketeilla
-Pyritty viikkokaupalla Tampereen keskustassa jakamassa flaijereita
-Kiinnitetty 100 tienvarsimainosta
-Mainostettu 50 auton ikkunassa
-Jaettu 800 lähiruokakassia
-Pidetty kolme ravintolapäivän ravintolaa
-Järjestetty kaksi match showta
-Järjestetty kaksi baarikampanjaa
-Tehty, askarreltu ja jaettu 1700 jääraappaa, 700 herneenversopurkkia, 300 kärrypolettia, 700 biojätepussia, 700 väriporkkanaa, 200 avaimenperää, 173 numerolla varustettua keksiä ja ainakin 600 tarroitettua aikakauslehteä.


Lisäksi kampanjassa on mainostettu, kirjoitettu ja osallistuttu:

-8 puolen sivun lehtimainosta paikallislehdissä
-94 toistoa radiossa
-Muutamia pienempiä mainoksia Aamulehdessä, paikallislehdissä ja Maaseudun Tulevaisuudessa.
-Kuukausiakaupalla Facebook-mainontaa
-Satoja jakoja ja suositteluja sosiaalisessa mediassa
-Kymmeniätuhansia lukukertoja blogissa ja facebookissa

Mielipidekirjoituksia on julkaistu useissa eri paikallislehdissä, Aamulehdessä, Maaseudun Tulevaisuudessa, Helsingin Sanomissa ja Opettaja-lehdessä.


Tätä kaikkea ovat olleet mukana tekemässä mm. seuraavat henkilöt:

Aarre Tomminen Tampere
Asko Tomminen, Nokia
Aleksi Mattila Nokia
Aino Maijala Nokia
Antti Mäkinen Nokia
Anitta Forssen Nokia
Anu Heiskanen Nokia
Anu Parikka Nokia
Camilla Lentonen Ylöjärvi
Crista Ballhorn Nokia
Joonas Neuvonen Tampere
Eija Sairanen Sastamala
Elina Mölsä Nokia
Gabriel Vergara Nokia
Hannu Harju Nokia
Mirjam Hedman Nokia
Heidi Roininen Lempäälä
Henrietta Vaajanen Nokia
Jaana Hara Nokia
Jaana Mertanen Tampere
Jarkko Mäkelä Nokia
Janne Aalto Nokia
Janne Salonen Ylöjärvi
Jenni Berg Nokia
Johanna Kyrkkö Ylöjärvi
Joni Lyttinen Tampere
Jonna Wiren Pirkkala
Juho Palosaari Orivesi
Jussi-Pekka Parikka Nokia
Kasperi Kulmala Nokia
Katariina Saastamoinen Nokia
Leo Lähde Nokia
Lara Takahashi Vantaa
Mari Aukeala Sastamala
Marianne Karttinen Nokia
Marja Keihäs Tampere
Merja Korhonen Ylöjärvi
Miika Pulakka Nokia
Mika Pirhonen Tampere
Mikko Jutila Tampere
Mikko Kangaspunta Helsinki
Mikko Mattila Nokia
Minna Alanko-Pirinen Tampere/Rauma
Mohammed Abbas Nokia
Anne Suominen Nokia
Niina Uotila Nokia
Niina Rissanen Tampere
Niko Enqvist Nokia
Joanna Suominen Nokia
Olli Kivioja Nokia
Matti-Olavi Vartiala Hämeenkyrö
Päivi Hakanen Nokia
Paula Maunumäki Nokia
Pertti Vaajanen Nokia
Päivi Hituri Sastamala
Piia Natri Tampere
Pekka Kujansivu Tampere
Susanna Raivio Valkeakoski
Ranja Vaajanen  Nokia
Riitta Berg Nokia
Risto Honkonen  Nokia
Risto Tulenheimo Tampere
Sami Keskinen Tampere
Seppo Kangaspunta Nokia
Simo Ruottinen Tampere
Anne Salonen Nokia
Sirke Peltonen Nokia
Sirpa Koivu Tampere
Sonja Harmaala Tampere
Ulla Kangaspunta Hyvinkää
Tanja Kairimo Tampere
Tanja Helenius Nokia
Teemu Rannikko Nokia
Teemu Rytkönen Nokia
Teppo Hoikkala Pirkkala
Timo Tanhuanpää Nokia
Tommi Kaapu Nokia
Teija Liponkoski Tampere
Tomi Riihikoski Nokia
Tommi Kilpinen Nokia
Toni Väätäinen Nokia
Toni Lindberg Tampere
Tuila Jaatinen Tampere
Tuire Nikkanen Tampere
Tuomo Uusitupa Tampere
Ville Vaajanen Nokia
Vera Kampman Ylöjärvi
Ville Koskela Nokia
Veera Kangaspunta Nokia
Vili Vartiala Kangasala

Listalta puuttuu useita kampanjan kannalta tärkeitä henkilöitä, jotka eivät työnsä, asemansa tai muun syyn takia voineet tukea kampanjaa julkisesti.  Moni on myös tehnyt paljon, vaikkei virallisesti tukemassa olekaan.

Kiitos ihan jokaiselle mukana olleelle!

Neljä päivää vielä jäljellä.

NYT JOS KOSKAAN!Antti

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Nokian upeat luontokohteet: Osa 4 - Nuijalammin laavu ja Koukkujärvi

Neljännessä osassa lähdemme Koukkujärventien länsipuolelle, jossa sijaitsee Nokian käytetyin urheilumaja ja hyvänä taukopaikkana toimiva laavu. Kirjoitan näistä kahdesta kohteesta yhdessä, koska ne ovat mukavalla etäisyydellä toisistaan vaikkapa lasten kanssa tehtävän päiväretken kannalta.


Kulku paikalleKankaantaan Kisan ylläpitämä Koukkujärven maja sijaitsee Koukkujärventien varrella, aivan Koukkujärven jätteenkäsittelykeskuksen läheisyydessä. Osoite majalle on Koukkujärventie 420. Maja palvelee erityisesti talvisin hiihtäjiä, mutta toimii hyvänä tukikohtana pienille metsäretkille myös muulloin. Koukkujärventien varrella on useita upeita luontokohteita, joista osa on suojeltu.  Nuijalammin laavu sijaitsee linnuntietä noin kaksi kilometriä Koukun majalta luoteeseen. Kulku Koukulta onnistuu latupohjaa pitkin. Autolla pääsee aivan laavun viereen Pinsiön kautta. Navigaattoriin voi kirjoittaa osoitteeksi Hopeatie 450, jonka kohdalta kääntyy metsäautotie etelään. Parin risteyksen kautta tie…

Nokian upeat luontokohteet: Osa 1 - Ruutanajärvi

Nokian upeat luontokohteet ovat jääneet turhan vähälle huomiolle. Aloitan juttusarjan Nokian luontokohteista. Osa alueista on jo suojeltu tavalla tai toisella, osa halutaan suojella ja loput ovat muuten vain mielenkiintoisia alueita. Ensimmäiseen osaan pääsee Ruutanajärvi, jonka ympärillä on nykyisellään noin 27 hehtaarin kokoinen suojelualue. Alueella kannattaa pysyä polkuilla, jotta metsä kärsii kulkijoista mahdollisimman vähän.

Kulku paikalle Siurossa sijaitsevalle kohteelle pääsee suhteellisen helposti. Riuttanmäenkadun varressa on kyltitys suojelualueelle. Varsinaista paikoitusaluetta ei ole, mutta auton voi jättää tien varteen. Tieltä järven rantaan on noin 600m matkaa, polku kulkee mäkeä ylös suoraan järven rantaan. Matkalla on risteys, josta voi kulkea kohti Siuroa tai Korvolaa.
Fasiliteetit Järven rannalla on kaksi laituria. Järven eteläpäällä olevan laiturin vieressä on kiveä vasten nuotiopaikka ja sen vieressä roskakatos. Polttopuita ei ole, eikä kirvestä. Järven ympäri kie…

Nokian upeat luontokohteet - osa 9: Vihnusjärvi

Luontokohteiden yhdeksännessä osassa tutustumme Vihnukseen ja Maatialanharjuun. Lähes keskellä kaupunkia on yksi hienoimmista Nokian ulkoilupaikoista.

Kulku paikalleMahdollisia aloituspaikkoja on useita. Helpoin lienee kuitenkin kesäteatterin ja uimalan lähellä oleva iso parkkipaikka. Parkkipaikka löytyy karttaohjelmassa nimellä Kennonnokka, eli kyseessä on suositun uimapaikan parkkipaikka.

Lisäksi on mahdollista aloittaa Pitkäniemen vanhalta hautausmaalta tai Vihnusjärven itäpäästä. Itse aloitan matkan Kennonnokan parkkipaikalta vastapäivään kiertäen.

Vihnusjärven koillisnurkassa on armeijan osittain aidattu alue, joka estää järven kiertämisen aivan rantoja pitkin. Lisäksi järven pohjoisrannalla on joitakin kesämökkejä ja taloja, joiden pihojen läpi kulkemista on syytä välttää. Jos aiot kiertää koko järven, niin kierrä koillisnurkka teiden kautta.

Itse pidän eniten Maatialanharjun päällä kulkevasta polusta, joka on tuttu jo kaukaa lapsuudesta. Polku kulkee kaikkien hienoimpien nähtävyyk…